Showcases

Background Image

 
   

Bij Vivid Mode helpen we je graag aan een topoutfit. Doordat we met kleinere voorraden werken, hebben we een continue aanbod van nieuwe items en is er veel diversiteit. Op die manier is jouw outfit helemaal van nu en op jou afgestemd. 

 

Nieuw bij Vivid:
- Hiltje H: Hiltje is een Nederlandse modeontwerpster. Hiltje H staat voor: originele basics van soepelvallende stoffen in stijlvolle kleuren van moooie duurzame kwaliteit die kreukvrij en goed wasbaar is. Hiltje Huisink gebruikt geen drukke prints of felle kleuren.

- Enolah: By Griet Verhoeven. Griet Verhoeven is een Belgische modeontwerpster. Zij staat voor kleurrijke mode en een niet-alledaags gebruik van print, stoffen en kleuren. Griet werkt nooit met zwart.

- Label Nick: Label Nick is een nieuwe damesmodemerk dat zich richt op de vrouw van nu. Nick Vervoort heeft het label in 2017 opgericht. Label Nick staat voor tijdloze en stijlvolle kleding gemaakt van luxe stoffen. 

- Freebird: Freebird heeft jurkjes voor elk moment en voor elke vrouw. Van werk- tot strandjurkjes.

- Simple: Simple staat voor kleding zonder fratsen. Prachtige draagbare basics in zeer comfortabele materialen. Easy to wear.

 

Accessoires bij Vivid:

- Pimps & Pearls sieraden
- Revelz sjaals
- Stolt! sjaals
- Tango shoes

 

 

 

 

 

Powered by Amazing-Templates.com 2014 - All Rights Reserved.